POT FRUTTETTO

Com és fa?

  • 1 alvocat.
  • 1/2 cullerades de farina de garrofa (substitut del cacau, és més saludable i es produeix a Catalunya).
  • 1 plàtan madur.
  • Un xic de sal
  • Mel a gust.
  • Unes gotes d’extracte de vainilla.
  • Diversos toppings que cadascú vol (fruites, fruits secs,…)

Procediment:

  1. Pelem i trossegem l’alvocat i el plàtan i els passem pel triturador de peu.

2. Hi afegim la mel, unes gotes d’extracte de vainilla, un xic de sal i ½ cullerada de farina de garrofa (substitueix el cacau, és més saludable i es produeix a Catalunya).

3. Acabem la recepta posant la mescla resultant en un pot i afegint-hi els topping que ens vinguin de gust. En el nostre cas fruites i fruits secs.

Cal posar el pot a la nevera i es conserva durant 3 dies.

BON PROFIT!!!