QUI SOM?

Hola!! Si som unes nenes que fem sisè de primària, i aquest 2022 hem tingut l’honor d’heretar aquesta pàgina web. Les seves creadores, la Guisla, la Bet , l’Alba i l’Abril, les primeres EixTic, ara ja van a l’institut. Elles van guanyar el premi de ‘Millor pàgina web de primària’, ara fa dos cursos. 

Ara ens ha tocat a nosaltres actualitzar, explicar i redactar les activitats que fem al nostre centre, ens apassiona la tecnologia digital i el concepte de la sostenibilitat. Ens agrada cuidar el nostre planeta i aprendre’n coses noves.

Som l’Aina, la Júlia, la Núria i la Blanca, la segona promoció de noies Eixtic. El curs passat vàrem participar al concurs Wapps.cat amb una altre web Eixarquitectura i vam guanyar a la categoria de ‘pàgina web més votada’. En guardem molt bon record! 

Aquestes som nosaltres i la Maria, la mestra que ens guia i ens orienta a nivell digital.

Aquesta web tracta sobre la sostenibilitat i la natura en general que treballem a la nostra escola, l’Eiximenis, des de P3 fins a 6è. Aquests temes es treballen a les dues Comissions de Natura. La Comissió de grans la coordina la mestra i Cap d´estudis Maria Àngels Bosch  i la Comissió de petits la coordina la mestra Sílvia Meré. 

Aquest curs 2022-23 en Guerau, l’Ona, la Jordina… els/les alumnes de 6è redactaran i penjaran a la mateixa Comissió de Natura dels grans els temes que portem a terme. A la Comissió dels petits serà la mestra qui pengi els articles dels temes que tractem.

Aquesta web es base en el bloc HORTAMBCOR, bloc de l’escola on els mestres publiquen articles sobre tot el que treballem a l’escola i el dirigeix la Coordinadora de Naturals Maria Àngels Bosch.

 

 

HORT DE L’ESCOLA HORTAMBCOR