2021/2022

A l’escola, compromesos amb el tema de la sostenibilitat, celebrem la Setmana Europea de Prevenció de Residus i cada any fem activitats per fomentar les 3Rs.

Les nenes que actualment estan coordinant aquesta pàgina web: la Júlia, la Núia, la Blanca i l’Aina, vam anar a cada classe de l’escola Eiximenis a explicar què significava el cartell de la setmana europea de residus de l’any 2022. Vam explicar que tots els membres d’aquesta família feien diferents activitats sostenibles com: reutilitzar, reparar, reciclar, etc. Finalment, vam dir que el logotip de la Setmana Europea significava que havíem de minimitzar els residus.

Semana Europea de la Reducción de Residuos (EWWR) 2021 | Cursos y  Seminarios de Medio Ambiente | Estudiar Medio Ambiente | España
Cartell de la setmana Europea 2022

L’activitat que ens han vingut a fer aquest curs ha estat GUARDAWATTS, un joc per sensibilitzar-nos de la importància de l’estalvi energètic. A través de situacions que ens anaven proposant, adaptades a l’edat, els nens i les nenes havien de decidir com podien estalviar. 

A les aules també se n’ha parlat.  Tot plegat ha estat molt bé!